Hoi,

Ik ben Mariëlle Kroon, getrouwd met Mike en heb twee kinderen, Dominique en Joppe. Hier zie je gelijk waar de naam dojop vandaan komt. 

Na jaren lang ervaring binnen de schoonmaakbranche besloot Marielle Kroon dat de tijd rijp was om iets nieuws te beginnen. Met ‘dojop’, een groothandel in schoonmaakmiddelen, materialen, machines en sanitaire voorzieningen gaat zij de gehele Bommelerwaard voorzien. En niet alleen met materialen maar ook met professioneel advies.Marielle vertelt: “Ik lever aan schoonmaakbedrijven, maar ook aan bedrijven, zorginstellingen en scholen. Er zijn de laatste tijd veel bedrijven en instellingen die schoonmaken in eigen beheer. Ik lever niet alleen de juiste producten op locatie, maar geef ook gericht advies, of als de klant dat wil, een schoonmaakplan. Dit neemt de klant een stuk zorg uit handen.”Met bekende merken zoals Numatic, Unger en Satino is zij de enige dealer in de regio. “Hiervoor moest men altijd even rijden. Naar Den Bosch, Tiel of Gorinchem, binnen de Bommelerwaard was er gewoon nog niets.”
“Schoonmaken gaat altijd door, voor bedrijven is het hun eerste visitekaartje en zorginstellingen en scholen hebben te maken met steeds strengere regelgeving.” Voor hen is het belangrijk te beschikken over een goed schoonmaakplan en de daarbij behorende materialen. “Denk aan de hype rond de Mexicaanse griep, er werden toen strenge schoonmaak maatregelen getroffen en de desinfecterende lotion was niet aan te slepen.”
‘dojop’ werkt met ergonomische producten. “Het moet gebruiksvriendelijk en veilig zijn tegenwoordig, men hoeft niet meer de ladder op want er bestaat een apparaat , van Unger, dat op grote hoogte ramen zeemt.” De producten zijn van duurzaam materiaal zodat ze langer meegaan en ook het milieu wordt niet vergeten. “Ik gebruik het merk Johnson Diversity en een eigen merk met de naam dojop.”Ook op het gebied van sanitaire voorzieningen heeft ‘dojop’ heel wat te bieden. “Denk aan dames hygiëne boxen, dispensers, luchtverfrissers, toiletpapier en handdoekjes, eigenlijk alles om een sanitaire ruimte aan te kleden.” Marielle lacht: “Met dojop dat voortkomt uit de eerste letters van de namen van mijn kinderen, Dominique en Joppe, kan ik heel de Bommelerwaard een schone omgeving bieden.”

 

Marielle
"Marielle beantwoordt al onze schoonmaakvraagstukken die wij hebben."
john
John van Deuren
Hamburger Fast Food
"Goed gereedschap is het halve werk, zo ook voor het schoonmaakwerk."
Petra
Petra Timmer
Transport bedrijf